堀ちえみ、夫と焼肉『お互いにお仕事お疲れ様!』
タレントの堀ちえみが20日、自身のブログを更新。夫と焼肉屋で乾杯したことを綴った。
前日の投稿では、夫と鰻屋で食事したことを綴っていた堀。この日も、「買い物を終えて、夕飯を楽しんでいます 美味しい!楽しい」と夫と焼肉屋に訪れたことを報告。「主人はビール、私はほうじ茶。お互いにお仕事お疲れ様!ということで乾杯。」と乾杯ショットや、「上ネギタン塩、美味しいです。」「上ヒレ肉。」「ハラミ。」「そして最後に〆の石焼ビビンバをいただいて。」など注文品をアップし、「お腹いっぱいになりました」と満足した。
続けて、「叙々苑のデザート。」とデザートのアイスクリームをアップ。「ハートのアイス。主人はバニラで私は抹茶。焼肉のあとのアイスは最高です。」とテンションが上がりつつ、「愛犬三姉妹が待っているから、話は尽きませんが、続きはお家で」と締め括った。
この日の投稿に、ブログ読者からは「きのうは鰻食べて今日は焼き肉、強靭な胃袋の夫婦…」「うちごはんが、ほんと続かない家庭だねーw」「留守番のワン達エアコンはついてるのかな?」などのコメントが寄せられた。
画像引用:アメブロ
Hello would you mind stating which blog platform you’re working with?
I’m going to start my own blog soon but I’m having a tough time selecting between BlogEngine/Wordpress/B2evolution and Drupal.
The reason I ask is because your layout seems different then most blogs and I’m looking for something
unique. P.S Apologies for being off-topic but I
had to ask! https://Bookmarkspecial.com/story18221802/cim-investigaci%C3%B3n
池袋の仕事。イベントだから軽視してる。
Hi there, I want to subscribe for this weblog to get newest
updates, thus where can i do it please help out.
明日はがっつり行こうかなて、もう明日の外食考えてるんだ、(笑)食べる事しか考える事ないんだね~🎵
Howdy! I understand this is sort of off-topic but I needed to ask.
Does running a well-established blog like yours require a large amount
of work? I’m brand new to writing a blog however I do write in my
journal everyday. I’d like to start a blog so I will be
able to share my personal experience and feelings online.
Please let me know if you have any suggestions or tips for new aspiring blog owners.
Thankyou! https://express-Page.com/story3331982/d%C3%A9coupe-laser-plus